Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Τυφώνας στην Φρανκφούρτη, δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Γερμανικά ΜΜΕ λόγω τυφώνα στην Φρανκφούρτη ισχυρίστηκαν ότι μπορεί να αναβληθεί το ματς ΆιντραχτΟλυμπιακό, αλλά οι γηπεδούχοι με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Τυφώνας στην Φρανκφούρτη, δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις στην Φρανκφούρτη κάνουν λόγο για τυφώνα με ανέμους 120χλμ/ώρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ.

Μάλιστα, ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ακόμα και για.. ξήλωμα δέντρων στο δάσος που είναι περιμετρικά του γηπέδου από τους ισχυρούς αnέμους! Κάπως έτσι ορισμένοι στα σόσιαλ μίντια, αλλά και η «Bild» άρχισαν να διαρρέουν ότι η UEFA θα κάνει σύσκεψη με τις δύο ομάδες για να δει αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι ή θα πάει για αναβολή.

Έχοντας φτάσει λοιπόν όλα αυτά τα σενάρια στα αφτιά των ανθρώπων της Άιντραχτ, εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα: «Πληροφορίες για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι του Europa League με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης θα διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί. Η κακοκαιρία Ignatz δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στο εντός έδρας παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League με τον Ολυμπιακό. Όλοι οι χώροι του δρόμου γύρω από το γήπεδο έχουν καθαριστεί. Όσοι βρεθούν στο γήπεδο καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί όταν φτάνουν και να αποφεύγουν τα δασικά μονοπάτια».

*** Τέσσερις ώρες πριν από τη σέντρα έχει ισχυρούς ανέμους και λιακάδα.