Σκόουλς: «Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια»

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το ματς με την Αταλάντα, την ανατροπή στο β’ ημίχρονο και τη συνέχεια.

Σκόουλς: «Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια»

Ο Πολ Σκόουλς παρά την ανατροπή και τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Αταλάντα, ανησυχεί για την επόμενη μέρα. Ο 46χρονος δήλωσε πως η Γιουνάιτεντ δεν έμοιαζε με ομάδα, τονίζοντας πως αν αντιμετώπιζε μία πιο δύσκολη ομάδα, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε δύο ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος. Τη Λίβερπουλ (ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλωστε) και τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.

Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος μέσος της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς.