Νιουκάστλ: Παρακάλεσε τους οπαδούς της να μη φορούν κελεμπίες στο γήπεδο!

Μετά την εμφάνιση οπαδών της Νιουκάστλ με... κελεμπίες στο γήπεδο πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ, η διοίκηση του κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση παρακαλώντας τους να μην το κάνουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Νιουκάστλ: Παρακάλεσε τους οπαδούς της να μη φορούν κελεμπίες στο γήπεδο!

Η «αλλαγή χεριών» στα διοικητικά της Νιουκάστλ με την εξαγορά της ομάδας από τον πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχαμάντ Μπιν Σαλμάν, προκάλεσε χιουμοριστική αντίδραση σε μερίδα οπαδών του κλαμπ, η οποία εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας... κελεμπίες πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ!

Με αυτό τον τρόπο οι οπαδοί θέλησαν να τιμήσουν την καταγωγή των νέων ιδιοκτητών της ομάδας τους, οι οποίοι μάλιστα φαίνεται πως είδαν με καλό... μάτι αυτή την κίνηση από την πλευρά των φιλάθλων.

Νιουκάστλ: Οπαδοί πήγαν με κελεμπίες στο γήπεδο! (pics)

Η διοίκηση της Νιουκάστλ ωστόσο, προφανώς ορμώμενη από την επικρατούσα νοοτροπία πολιτικής ορθότητας της εποχής, έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς να μη φορούν κελεμπίες στο γήπεδο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως εξηγεί «παραμένει η πιθανότητα αυτό το ντύσιμο να προκαλέσει προσβολή σε άλλους», ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο κάθε οπαδός μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο με βάση τα όσα του αρέσουν, τα όσα ταιριάζουν στην κουλτούρα και την θρησκεία του.

Τώρα, το πώς στη Νιουκάστλ θα γνωρίζουν ποιο είναι το κίνητρο του κάθε οπαδού που θα εμφανίζεται στο γήπεδο με κελεμπία, μόνο αυτοί το ξέρουν...