Μανωλάς: Διώχνει τον Ραϊόλα και αλλάζει ατζέντη

Δημοσίευμα του ιταλικού «calcionapoli24» υποστηρίζει ότι ο Κώστας Μανωλάς θα λύσει την συνεργασία του με τον Μίνο Ραϊόλα και θα προσλάβει νέο ατζέντη.

Μανωλάς: Διώχνει τον Ραϊόλα και αλλάζει ατζέντη

Προς το τέλος της οδεύει η συνεργασία του Κώστα Μανωλά με τον γνωστό ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει το ιταλικό «calcionapoli24», τονίζοντας παράλληλα πως η κίνηση αυτή του Έλληνα στόπερ αναμένεται να έχει και άμεσο αντίκτυπο στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, μπορεί «να πει αντίο στον Μίνο Ραϊόλα και να περάσει σε ένα μάνατζερ από τη Νάπολη», προσθέτοντας παράλληλα πως «αυτό μπορεί να αλλάξει και το μέλλον του Έλληνα αμυντικού, που μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι θα φύγει. Έτσι τώρα το μέλλον του Μανωλά, φαίνεται ότι μπορεί να είναι ακόμα στη Νάπολι».

Ο Μανωλάς μετακόμισε στη Νάπολι το καλοκαίρι του 2019 από τη Ρόμα βάζοντας την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «παρτενοπέι», ενώ στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο του ιταλικού νότου μετράει μέχρι σήμερα 73 εμφανίσεις και 4 γκολ. Την τρέχουσα σεζόν έχει πάρει μέρος σε μόλις 5 ματς της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις.