Ανοικτό αφήνει ο Στιβ Μπρους να εγκαταλείψει την προπονητική...

Ο πρώην μάνατζερ της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Αγγλικού Βορρά είπε ότι οι «καρακάξες» ενδεχομένως «...να είναι η τελευταία μου ομάδα, είναι δύσκολο να διαβάζεις ότι είσαι άχρηστος, νιώθω ότι ήθελαν ν' αποτύχω...»

Ανοικτό αφήνει ο Στιβ Μπρους να εγκαταλείψει την προπονητική...

Το σκέφτεται να μην ξανακαθίσει στην άκρη κάποιου πάγκου ο Στιβ Μπρους.

Λίγες ώρες αφότου οι νέοι ιθύνοντες της Νιούκαστλ (όπως αναμενόταν εδώ και μέρες άλλωστε...) χώρισαν τα ...τσανάκια τους μαζί του, μετά και την, εντός έδρας, ήττα από την Τότεναμ (2-3), ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι «καρακάξες» να είναι η τελευταία ομάδα της προπονητικής του θητείας!

Ο 60χρονος (που κόντρα στους Λονδρέζους συμπλήρωσε 1000 ματς στους πάγκους!) αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει οριστικά από τους πάγκους, τονίζοντας στις δηλώσεις που έκανε στην Telegraph, το πόσο δύσκολο ήταν ψυχολογικά για εκείνον να ακούει αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της διετούς παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγγλικού Βορρά κι ειδικά το τελευταίο διάστημα.

«Νομίζω ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά. Δεν είναι μόνο για μένα. Έχει επηρεάσει ολόκληρη την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολο. Το να μην είμαι ποτέ πραγματικά επιθυμητός, να νιώθω ότι οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω, να διαβάζω ανθρώπους συνεχώς να λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, μια σπατάλη χώρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρους.