Σε κωματώδη κατάσταση εκδρομέας της Μάντσεστερ Σίτι, στο Βέλγιο, μετά από επίθεση οπαδών της Μπριζ!

Επεισόδια ακολούθησαν την αναμέτρηση για το Champions League, μεταξύ Μπριζ και Μάντσεστερ Σίτι με έναν Άγγλο εκδρομέα να είναι σε κωματώδη κατάσταση, μετά από επίθεση που δέχθηκε από Βέλγους οπαδούς...

Σε κωματώδη κατάσταση εκδρομέας της Μάντσεστερ Σίτι, στο Βέλγιο, μετά από επίθεση οπαδών της Μπριζ!

Σε τραγωδία ενδέχεται να εξελιχθεί η αναμέτρηση Μπριζ - Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League λόγω των όσων συνέβησαν σε οπαδό της Αγγλικής ομάδας.

Ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του (όντας σε κωματώδη κατάσταση) ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Μπριζ, μετά το φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης (19/10), που βρήκε τους Πολίτες νικητές 5-1.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 63 ετών, ονόματι Γκίντο ντι Πάου, ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου φιλάθλων «Blue Moon Belgium» (σ. σύνδεσμος των «σίτιζενς» στο Βέλγιο).

Ο φίλος των Πολιτών συγκεκριμένα, δέχθηκε επίθεση όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το «Γιαν Μπρέιντελ». μετά το φινάλε το παιχνίδι, αφού πρώτα προσπάθησε να πάρει πίσω το κασκόλ του από έναν οπαδό της Μπριζ, που του το είχε αποσπάσει.

«Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι συγκλονισμένοι και λυπημένοι μετά τις αναφορές για επίθεση σε έναν από τους υποστηρικτές μας μετά το χθεσινοβραδινό (19/10) παιχνίδι του Champions League με την Μπριζ.

Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ καθώς και την αστυνομία του Βελγίου και του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες.

Οι σκέψεις και οι ευχές μας βρίσκονται με την οικογένεια και τους φίλους του Βέλγου φιλάθλου, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Πολίτες.

Από τη μεριά της και η βέλγικη ομάδα, καταδίκασε το συμβάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της:

«Η Μπριζ λυπήθηκε όταν έμαθε τα γεγονότα στο βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο Ε40, όπου ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε επίθεση.

Η Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου και στηρίζει πάνω απ' όλα την αποδοχή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι».