«Ύμνοι» Παπασταθόπουλου για Μαυροπάνο

Ο νέος «βράχος» της Άρσεναλ που βρήκε στο Λονδίνο τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του. 

«Ύμνοι» Παπασταθόπουλου για Μαυροπάνο

Ο έμπειρος αμυντικός που φέτος θα είναι συμπαίκτης του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ μίλησε με κολακευτικά λόγια για το νεαρό συνάδελφό του, επισημαίνοντας ότι έχει όλα τα εφόδια προκειμένου να γίνει ένας κορυφαίος αμυντικός.

Ο Παπασταθόπουλος αποκάλυψε ότι πριν ο Μαυροπάνος υπογράψει στην Άρσεναλ είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τον είχε προτρέψει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Η δουλειά εμάς των έμπειρων είναι και να βοηθάμε τους νέους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα προσπαθώ να κάνω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να νιώθουν άνετα, να νιώθουν σα να παίζουν χρόνια στην ομάδα. Όταν ήρθε στην Άρσεναλ ο Ντίνος μιλήσαμε στο τηλέφωνο και του είπα πως όλα θα πάνε καλά. Πως θα πρέπει να είναι χαρούμενος με μια τέτοια μεταγραφή και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Είδα και μερικά παιχνίδια του. Βελτιώθηκε πολύ και πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι και του χρόνου, μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς. Τώρα που είμαι και εγώ εδώ, θα τον βοηθήσω περισσότερο στο να είναι ήρεμος στο παιχνίδι του. Θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων».