Φενέρμπαχτσε: Δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του ο Βίτορ Περέιρα

Παρά τη νέα βαριά ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Τράμπζονσπορ, ο Βίτορ Περέιρα δείχνει αυτή τη στιγμή να μην κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία.

Φενέρμπαχτσε: Δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του ο Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των οπαδών της Φενερμπαχτσε (ειδικά μετά το 0-3 από τον Ολυμπιακό), αλλά προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του. Ίσα-ίσα που παραμένει ισχυρός στα μάτια της διοίκησης!

Μάλιστα, μετά και την ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ντέρμπι κορυφής με 3-1, πάλι ο Πορτογάλος τεχνικός τα «άκουσε» από τον κόσμο, αλλά στη διοίκηση της Φενέρ εξακολουθούν να έχουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Στη δε επιστροφή της αποστολής της Φενέρμπαχτσε από την Τραπεζούντα, υπήρχαν αρκετοί οπαδοί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Κάποια στιγμή ο Περέιρα μίλησε στον κόσμο και τους είπε «να είστε σίγουροι ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και για εσάς». Και ο κόσμος από εκεί που έδειχνε προβληματισμένος, μόλις άκουσε την ομιλία του άρχισε να τον επευφημεί!

Βέβαια, αν την Πέμπτη (21/10) δεν κερδίσει η Φενέρμπαχτσε στην Αντβέρπ, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι θα εξακολουθεί να είναι ασφαλής στον πάγκο.