Κούμαν: Ουδείς από την Μπαρτσελόνα μου έχει πει για πιθανή επιστροφή Ντάνι Άλβες!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ερωτηθείς, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάνι Άλβες που πληροφορίες φέρουν να έχει αυτοπροταθεί στους Καταλανούς, δήλωσε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση...

Κούμαν: Ουδείς από την Μπαρτσελόνα μου έχει πει για πιθανή επιστροφή Ντάνι Άλβες!

Παραμονή της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου για το Champions League o Ρόναλντ Κούμαν βρέθηκε ν' απαντάει σε ερωτήσεις για έναν παίκτη που δεν ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, αλλά έχει γράψει τη δική του ιστορία, όχι μόνο με τη φανέλα της, αλλά και εν γένει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Από τον Ολλανδό τεχνικό των «μπλαουγκράνα» - που την Τετάρτη θα υποδεχθούν (19.45) τους Ουκρανούς, με στόχο να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, καθότι ουραγοί (άποντοι και δίχως γκολ στο ενεργητικό τους...), μετά το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών του 5ου ομίλου - ζητήθηκε ενημέρωση, παρά την κρισιμότητα, από άποψη πρεστίζ και οικονομικό, της αναμέτρησης, για όλο το φάσμα της επικαιρότητας του Καταλανικού συλλόγου.

Στην οποία υπάρχει εδώ και μερικές μέρες - εκ νέου - και το όνομα του Ντάνι Άλβες!

Ο Βραζιλιάνος με την 8ετή (2008-16) προϋπηρεσία στην Μπάρτσα (που από πολλούς θεωρείται όχι μόνο ο κορυφαίος δεξιός μπακ στα χρονικά της αλλά και του αθλήματος), κατά πληροφορίες, αυτοπροτάθηκε να επιστρέψει το Γενάρη καίτοι 38 ετών...

Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, ο Κούμαν σημείωσε πως κανείς από τη διοίκηση του συλλόγου δεν τον έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο κι ότι έχει πλήρη άγνοια σχετικά:

«Δεν ξέρω, κανείς από το σύλλογο δεν μου έχει μιλήσει για αυτό ή για την πιθανότητα αυτού του θέματος. Οπότε προτιμώ να μην μιλήσω γι' αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», που προτιμά να επικεντρωθεί στο ματς της Τετάρτης (19.45)