Ναϊμέγκεν: «Λουκέτο» στο γήπεδο μετά την κατάρρευση εξέδρας (vid)

Κλειστό για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει το γήπεδο της Ναϊμέγκεν, μετά την κατάρρευση τμήματος μίας εξέδρας στο παιχνίδι με την Φίτεσε την περασμένη Κυριακή (17/10).

Ναϊμέγκεν: «Λουκέτο» στο γήπεδο μετά την κατάρρευση εξέδρας (vid)

Σε αναζήτηση νέας έδρας βρίσκεται η Ναϊμέγκεν, αφού στο «Χόφερσταντιον» που δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της μπήκε «λουκέτο» μέχρι νεωτέρας.

Την περασμένη Κυριακή (17/10) μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας με αντίπαλο την Φίτεσε (0-1) για την 9η αγωνιστική της Eredivisie, όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων πλησίασαν τους οπαδούς τους για να πανηγυρίσουν μαζί τους το τρίποντο, υποχώρησε μέρος της κερκίδας. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και οι οπαδοί συνέχιζαν να γιορτάζουν τη νίκη. Οι εξελίξεις όμως μετά το περιστατικό ήταν άμεσες.

Το «Χόφερσταντιον» έκλεισε μέχρι νεωτέρας για λόγους ασφαλείας και διατάχθηκε ανεξάρτητη έρευνα από τις τοπικές Αρχές για να διαπιστωθούν οι λόγοι που προκάλεσαν αυτό το ατύχημα.

Πλέον, η Ναϊμέγκεν ήδη ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Ομοσπονδία αλλά και με άλλες ομάδες για να αποφασιστεί το γήπεδο που θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της. Το επόμενο ματς που θα χρειαστεί να φιλοξενήσει θα είναι αυτό στις 31 του μηνός με αντίπαλο την Χρόνινγκεν για την 11η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Δείτε το ατύχημα στην έδρα της Ναϊμέγκεν: