Γκλάσνερ: «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και από την απόδοσή μας»

«Βυθισμένος» στις σκέψεις του ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ, μετά την ήττα της ομάδας του (2-1) από τη Χέρτα για το πρωτάθλημα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Γκλάσνερ: «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και από την απόδοσή μας»

Απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Άιντραχτ Φτανκφούρτης, μετά την ήττα (2-1) από την Χέρτα για την 8η αγωνιστική της Bundesliga. Μία ήττα που ήταν και η πρώτη εντός έδρας των «αετών» στην κατηγορία και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, αλλά και που ήρθε πριν τον αγώνα της Πέμπτης (21/10) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ, σημείωσε:

«Είμαστε απογοητευμένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την απόδοσή μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε μετά από πλάγιο ήταν πολύ… φτηνό. Χάναμε κάθε μονομαχία και υστερούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη πιέσαμε την αντίπαλό μας, αλλά δεχτήκαμε τελικά και δεύτερο γκολ. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τέτοιες καταστάσεις.

Το πέναλτι (σ.σ. 1-2) μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε έστω τον βαθμό. Δεν θέλω να μεταφέρω το βάρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα στους παίκτες. Δεν ήταν αρκετά αυτά που κάναμε όλοι. Ίσως θα μπορούσα να έχω παρέμβει νωρίτερα στο παιχνίδι. Η Χέρτα άξιζε τη νίκη. Δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες. Αυτό συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι και να διεκδικήσουμε περισσότερα, να κερδίζουμε μονομαχίες, να παίζουμε πιο γρήγορα».

Στο μεταξύ, ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρέσε, είπε:

«Δεν ήταν καλή η απόδοσή μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, δυσκολευτήκαμε στην επίθεση και είχαμε λίγες ευκαιρίες. Γενικότερα, χάσαμε δίκαια από την αντίπαλό μας. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ».

Τέλος, ο 37χρονος Ιάπωνας μέσος Μακότο Χασέμπε υπογράμμισε πως «η ήττα αυτή είναι πολύ πικρή. Πρέπει να αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι και στη συνέχεια να τα πάμε καλύτερα», ενώ ο 31χρονος τερματοφύλακας Κέβιν Τραπ επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε πολλά λάθη. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό κόντρα σε μία ομάδα που έχει πολλά δικά της προβλήματα. Συμβαίνει συχνά αυτό σε μας και πρέπει να… ξυπνήσουμε! Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα».