Ligue 1: Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ανζέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ανζέ στην επανέναρξη της Ligue 1 (15/10, 22.00) χωρίς τους Μέσι και Νέιμαρ που λίγες ώρες νωρίτερα αγωνίζονταν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ζώνης της Ν. Αμερικής.

Ligue 1:  Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ανζέ

Με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ανζέ, στο «Παρκ ντε Πρενς», σηκώνεται η «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Ligue 1 κι επαναρχίζει η δράση στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Γαλλίας μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ωστόσο η πρωτοπόρος του Σαμπιονά θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες (αφού πριν τη διακοπή είχε υποστεί την πρώτη της ήττα στην σεζόν από την Ρεν) δίχως δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ λίγες ώρες νωρίτερα αγωνίζονταν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ν. Αμερικής κι ήταν σε διαδικασία επανόδου στη χώρα.

Ωστόσο ακόμη κι αν προλάβαιναν να είναι στην ώρα τους δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής .

Βάσει κανονισμών της FIFA, απαγορεύεται ένας παίκτης να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες και από τη στιγμή που έπαιξαν με Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα την Πέμπτη, δεν μπορούν να αγωνιστούν ξανά την Παρασκευή.

Στις αναμενόμενες απουσίες των δύο σούπερ σταρ θα πρέπει να προστεθούν και αυτές των τραυματιών για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η αποθεραπεία του Σέρχιο Ράμος δεν πήγε σύμφωνα με τις προσδοκίες, με συνέπεια να πάρει παράταση για τουλάχιστον 10 μέρες και ο Ισπανός στόπερ να περιμένει το ντεμπούτο του ίσως και τον Νοέμβριο.

Ο Κέιλορ Νάβας επίσης είναι τραυματίας, με συνέπεια να πάρει ξανά γάντια βασικού ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.