Νιουκάστλ: Επαφές με Γκάρεθ Μπέιλ, θέλει και Ράμσεϊ

Η Νιουκάστλ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γκάρεθ Μπέιλ, που μένει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ της Γιουβέντους.

Νιουκάστλ: Επαφές με Γκάρεθ Μπέιλ, θέλει και Ράμσεϊ

Ό,τι περνά από το χέρι της προσπαθεί να κάνει η νέα διοίκηση της Νιουκάστλ για να «χτίσει» μία νέα ομάδα που θα διαβεί τον δρόμο των επιτυχιών το επόμενο διάστημα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον Γκάρεθ Μπέιλ, με την ελπίδα να τον εντάξει στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν.

Ο Ουαλός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι «μερένχες» δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέα συνεργασία για να τον κρατήσουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «καρακάξες» από την άλλη, θέλουν να «κλείσουν» ένα μεγάλο όνομα ποδοσφαιριστή και ελπίζουν σε συμφωνία με τον διεθνή άσο.

Παράλληλα, στη Νιουκάστλ εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμα Ουαλού ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής μέσος μετά από μία εξαιρετική καριέρα στην Premier League με την φανέλα της Άρσεναλ, μετακόμισε το 2019 στους «μπιανκονέρι», αλλά στο διάστημα της παρουσίας του στον σύλλογο του Τορίνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Η Γιουβέντους φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ράμσεϊ, που την φετινή αγωνιστική σεζόν μετράει μόλις 4 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.