Πλήγμα με Φεράν Τόρες σε Σίτι και Ισπανία, δεν παίζει κόντρα στην Εθνική (11/11)

Ο Φεράν Τόρες υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο δεξί του πόδι με την εθνική Ισπανίας και πέρα από τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της «φούρια ρόχα» κόντρα στην Εθνική (11/11) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Πλήγμα με Φεράν Τόρες σε Σίτι και Ισπανία, δεν παίζει κόντρα στην Εθνική (11/11)

Δίχως τον Φεράν Τόρες θα πορευτεί η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η εθνική ομάδα της Ισπανίας για έναν μήνα.

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στην ήττα της «φούρια ρόχα» από την Γαλλία (1-2) στον τελικό του Nations League (10/10) και αντικαταστάθηκε στο 84’ από τον Μικέλ Μερίνο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν ότι υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο δεξί του πόδι και θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο 21χρονος επιθετικός δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 2ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, κόντρα σε Ελλάδα (11/11) και Σουηδία (14/11).

Παράλληλα όμως, θα μείνει εκτός και από τις προσεχείς αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι σε πρωτάθλημα και Champions League, εκ των οποίων και το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου στο «Ολντ Τράφορντ» (14.30) για την 11η αγωνιστική της Premier League.