Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψαν τραυματίες Μιλιτάο και Αλάμπα

Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Αλάμπα επέστρεψαν τραυματίες στη Ρεάλ Μαδρίτης από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Έντονος ο προβληματισμός στους «μερένγκες» ενόψει και του «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα (24/10).

Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψαν τραυματίες Μιλιτάο και Αλάμπα

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ολοένα και πληθαίνουν τα ονόματα στο απουσιολόγιο της ομάδας ενόψει και της επανεκκίνησης της αγωνιστικής περιόδου.

O Έντερ Μιλιτάο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία, καθώς αποκόμισε έναν μυϊκό πρόβλημα στο δεξί του πόδι και επέστρεψε στην Μαδρίτη για να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις.

Άπαντες στον σύλλογο περιμένουν τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Δεδομένα όμως, δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαχτάρ την Τρίτη (19/10) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στο «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα (24/10) στο «Καμπ Νόου» για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Αυτό όμως δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα στη «βασίλισσα». Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε στην ομάδα και ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός μπακ δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί του γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην Δανία. Στη Ρεάλ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη, που θα δείξουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, αλλά μέχρι στιγμής η συμμετοχή του στο ματς με την Σαχτάρ κρίνεται αμφίβολη.

Πρόβλημα τραυματισμού στη Ρεάλ αντιμετωπίζουν επίσης Έντεν Αζάρ, Εντουαρντό Καμαβινγκά, Γκάρεθ Μπέιλ και Ντάνι Θεμπάγιος.