Ακόμα ψάχνεται ο Χασάν στην Κόνιασπορ

Δεν έχει κάνει κάτι το ιδιαίτερο στην Κόνιασπορ ο Αχμέντ Χασάν στον ένα μήνα που βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά την Κυριακή (17/10) με την Γαλατασαράι ψάχνει την εξιλέωση.

Ακόμα ψάχνεται ο Χασάν στην Κόνιασπορ

Τι έχει κάνει ο Αχμέντ Χασάν στον πρώτο του μήνα στην Κόνιασπορ; Όχι σπουδαία πράγματα... Έχει μόλις 1 γκολ σε 5 παιχνίδια. Το δε

χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην τουρκική ομάδα.

Έχει μπει αλλαγή σε τρία ματς και στα άλλα δύο παιχνίδια που ξεκίνησε με Κασίμπασα (στο οποίο είχε σκοράρει) και με Αλάνιασπορ, βγήκε στο 60’ και στο 46’ αντίστοιχα.

Ο Αιγύπτιος ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του και στην Τουρκία λέγεται ότι είναι επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία με την Κόνιασπορ, έτσι ώστε να μάθει το παιχνίδι των υπολοίπων. Και στην Εθνική Αιγύπτου πάντως έχει χάσει τη θέση του, αφού στα τελευταία παιχνίδια βρισκόταν στον πάγκο.

Σε γενικές γραμμές ο «Φαραώ» δείχνει να είναι «έξω από τα νερά» του. Δεν είναι και το καλύτερο για έναν επιθετικό κιόλας, στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί βασικός να βλέπει τον προπονητή του να τον αντικαθιστά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Αχμέντ Χασάν αναζητάει την εξιλέωση. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, αναζητάει το ματς που θα του δώσει τη δυνατότητα να πατήσει πιο γερά στα πόδια του στο απαιτητικό τουρκικό πρωτάθλημα. Την Κυριακή (17/10) η Κόνιασπορ φιλοξενείται από την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ξανά ο Αιγύπτιος, με την ελπίδα αυτή τη φορά να μην υποχρεώσει με την εμφάνισή του να τον αντικαταστήσει ο προπονητής του.