«Τέλειωσαν» τον Σαλάντ οι Κοσοβάροι!

Ο, 70χρονος, Ελβετός, Μπερνάρντ Σαλάντ απεπέμφθη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κοσόβου, αφού η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του χρέωσε τις τρεις διαδοχικές ήττες και την τελευταία θέση στον όμιλο της Εθνικής μας

«Τέλειωσαν» τον Σαλάντ οι Κοσοβάροι!

Το ...μάρμαρο των τριών διαδοχικών ηττών της Εθνικής Κοσόβου πλήρωσε ο μέχρι πρότινος, πλέον, ομοσπονδιακός τεχνικός της Μπερνάρντ Σαλάντ.

Ο 70χρονος Ελβετός αποτελεί παρελθόν από το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) μετά από απόφαση των ιθυνόντων της Π.Ο. της Βαλκανικής χώρας

Η εντός έδρας ήττα από τη Γεωργία (1-2) που, πλην του ότι ήταν η τρίτη διαδοχική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, άφησε τους Κοσοβάρους ουραγούς του ομίλου της Εθνικής μας (σ. 2ος) φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ομοσπονδίας, στην οποία έδωσε το παρών και ο 70χρονος Ελβετός τεχνικός, ανακοινώθηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σαλάντ βρισκόταν στον πάγκο του Κοσόβου από τον Μάρτιο του 2018, ενώ στα δώδεκα παιχνίδια οδήγησε την ομάδα μέτρησε πέντε νίκες, έξι ήττες και μία ισοπαλία.