Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισχυρός «πονοκέφαλος» στην άμυνα για τον Σόλσκιερ

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ το Σάββατο (16/10) για το πρωτάθλημα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Χάρι Μαγκουάιρ και Ραφαέλ Βαράν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισχυρός «πονοκέφαλος» στην άμυνα για τον Σόλσκιερ

Έντονος είναι ο προβληματισμός για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενόψει της επανεκκίνησης στην Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν το προσεχές Σάββατο (16/10) την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» για την 8η αγωνιστική, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς θα κληθούν τελικά να παραταχθούν χωρίς του δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς τους.

Μετά τον Ραφαέλ Βαράν που επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, πλέον δεν υπολογίζεται οριστικά και ο αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Δεν έχω επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις. Νιώθω δυνατός αλλά ακολουθώ πρόγραμμα αποκατάστασης. Δεν γνωρίζω ακόμη επακριβώς πότε θα επιστρέψω. Προσπαθώ για να είμαι έτοιμος, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε σε δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την ήττα από την Άστον Βίλα (0-1) και την ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ ενόψει της συνέχειας έχει αρκετά "βαρύ" πρόγραμμα.

Μέχρι το τέλος του μηνός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Λέστερ (16/10, εκτός), Λίβερπουλ (24/10, εντός) και Τότεναμ (30/10, εκτός) πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (6/11, εντός).

Παράλληλα, έχει και τα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα στο Champions League, (20/10 στο «Ολντ Τράφορντ» και 2/11 στο Μπάργκαμο).