Συναγερμός στην Μπάγερν, δικαστήριο καλεί τον Ερναντέζ να μπει φυλακή

Συναγερμός έχει σημάνει στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου, καθώς ισπανικό δικαστήριο καλεί τον Λικά Ερναντέζ να μπει φυλακή για 6 μήνες.

Συναγερμός στην Μπάγερν, δικαστήριο καλεί τον Ερναντέζ να μπει φυλακή

Ανάστατη είναι η Μπάγερν Μονάχου από τις εξελίξεις με την υπόθεση του Λικά Ερναντέζ.

Ισπανικό δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την αναστολή της ποινής για εξάμηνη φυλάκιση που είχε επιβληθεί στον 25χρονο Γάλλο αμυντικό τον Δεκέμβριο του 2019 και πλέον καλεί τον ποδοσφαιριστή να παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου (με περιθώριο δέκα ημέρων από την συγκεκριμένη ημερομηνία) για να εκτίσει την ποινή του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η υπόθεση αφορά τη σχέση του διεθνούς άσου με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον είχε κατηγορήσει για βίαιη συμπεριφορά. Την περίοδο εκείνη ο Ερναντέζ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε καταδικαστεί δις από το δικαστήριο, ώσπου το 2019 του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των 6 μηνών με αναστολή για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Με βάση τις νέες αποφάσεις από το δικαστήριο, ο Γάλλος μπακ -ως δις υπότροπος- δεν πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης αναστολής και καλείται πλέον να βρεθεί… πίσω από τα… σίδερα! Παράλληλα, ο Ερναντέζ έχει προσφύγει στο Περιφερειακό Δικαστήριο με την ελπίδα να αποφύγει την φυλακή, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει νέα απόφαση πριν από τις 19 Οκτωβρίου, που καλείται ο παίκτης να εκτίσει την ποινή του. Η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί στενά την υπόθεση, ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2019 έναντι του ποσού ρεκόρ για το σύλλογο των 80 εκατομμυρίων ευρώ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τους πρωταθλητές Γερμανίας μετράει 68 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει πάρει μέρος σε έξι ματς.