Στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα ο Χρήστος Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport».

Στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα ο Χρήστος Τζόλης

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο μετακόμισε ο Χρήστος Τζόλης στη Νόριτς, ωστόσο ήδη έχει μαγνητίσει το βλέμμα της Μπαρτσελόνα. Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Έλληνας εξτρέμ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι «μπλαουγκράνα» για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, τον οποίο θεωρούν εξελίξιμο που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός αυτό δεν τους επιτρέπει πλέον να δαπανήσουν μεγάλα ποσά για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει να κοιτούν περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, στους οποίους βρίσκεται και ο Έλληνας άσος.

«Ο Τζόλης έκανε ένα ποιοτικό άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Premier League για να γίνει παίκτης της Νόριτς. Μπορεί να παίξει και αριστερά, και δεξιά, τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 20 του χρόνια και το σουλούπι του κάνει το προφίλ του περιζήτητο στην Ευρώπη. Έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το όνομά του στη διεθνή σκηνή και δεν θα λείψουν οι προτάσεις γι’ αυτόν στο μέλλον», σημειώνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Τζόλης, που έχει συμβόλαιο με τη Νόριτς ως το 2026, μετράει 6 εμφανίσεις την φετινή αγωνιστική περίοδο στον αγγλικό σύλλογο με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πέρα από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα κοιτάζει παράλληλα και τις περιπτώσεις των Ραγιάν Αΐτ Νουρί (Γουλβς), Αρσέν Ζακαριάν (Ντινάμο Μόσχας), Νατσί Ουνουβάρ (Άγιαξ), Βίλιοτ Σουέντμπεργκ (Χάμαρμπι) και Αλμπέρτο Μολέιρο (Λας Πάλμας).