Ο Κύπριος Τζον Χριστοδούλου ενδιαφέρεται για την Ομόνοια

Η Ομόνοια επιβεβαίωσε πως ο Τζον Χριστοδούλου ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας.

Ο Κύπριος Τζον Χριστοδούλου ενδιαφέρεται για την Ομόνοια

Ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φτάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Ομόνοιας. Μάλιστα, ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της και η κυπριακή ομάδα!

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ομόνοιας για το ενδιαφέρον του Κύπριου Τζον Χριστοδούλου για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ομάδας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για συμφωνία αγοράς όλου του πακέτου των μετοχών, με το ποσό να ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Τουλάχιστον αυτό γράφεται στην Κύπρο.

Όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, ο Τζον Χριστοδούλου δεν ενδιαφέρεται για αγορά μέρους των μετοχών, αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της Ομόνοιας είναι σε καλό δρόμο και ενδεχομένως εντός του μήνα να είναι εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία. Βέβαια όλα αυτά μπορεί και να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη...