Μουρίνιο: Χρήση drone στη Ρόμα ενόψει του Κυριακάτικου (17/10) αγώνα με τη Γιουβέντους (vid)

Τη χρήση drone έχει καθιερώσει στις προπονήσεις της Ρόμα ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει και του αγώνα με την Γιουβέντους την Κυριακή (17/10) στο Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Μουρίνιο: Χρήση drone στη Ρόμα ενόψει του Κυριακάτικου (17/10) αγώνα με τη Γιουβέντους (vid)

Την στιγμή που οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν τη μάχη τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, στο «στρατόπεδο» της Ρόμα οι παίκτες των «τζιαλορόσι» εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου Κυριακάτικου (17/10) αγώνα τους στο Τορίνο με αντίπαλο την Γιουβέντους για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Ο προπονητής των «τζιαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ξεκινήσει την χρήση drone στις προπονήσεις, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και να την οδηγήσει στα θετικά αποτέλεσμα. Μέσω των drone ο Πορτογάλος θέλει να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη τους και να τους βοηθά να τα διορθώνουν.

«Είναι ποδόσφαιρο, προπόνηση, δουλειά. Δεν είναι για να διασκεδάζουμε», έγραψε ο 58χρονος προπονητής σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «ανέβασε» και ένα βίντεο με το drone που χρησιμοποιεί στις προπονήσεις.

Η Ρόμα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και απέχει έξι πόντους από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία μετράει 7 νίκες σε ισάριθμα ματς στον θεσμό.

Δείτε την ανάρτηση του Μουρίνιο: