Ινς: «Ο Σόλσκιερ είπε ψέματα στον Φαν ντε Μπεκ»

Επίθεση κατά του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, εξαπέλυσε ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», Πολ Ινς, για την υπόθεση του Ολλανδού μέσου, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ.

Ινς: «Ο Σόλσκιερ είπε ψέματα στον Φαν ντε Μπεκ»

Έξαλλος με την συμπεριφορά του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προς τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος της αγγλικής ομάδας, Πολ Ινς.

«Αν πρόκειται για αγορά ενός κορυφαίου παίκτη, όπως του Φαν ντε Μπεκ από τον Άγιαξ, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω είναι "Θα παίξω; Πού με βλέπετε να ταιριάζω, μέσα στο σύστημα, μέσα στην ομάδα;".

Ως προπονητής έχεις δύο επιλογές: μπορείς είτε να πεις την αλήθεια, είτε να μην την πεις. Από ό, τι βλέπω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν είπε την αλήθεια στον Ντόνι αφού δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Σόλσκιερ έχει 35 εκατομμύρια λίρες να κάθονται στον πάγκο», είπε μεταξύ άλλων ο 53χρονος Άγγλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να μου πεις ότι ο Φρεντ και ο ΜάκΤομινεϊ παίζουν καλά κάθε εβδομάδα ή ακόμα και ο Πογκμπά, επειδή δεν το κάνουν! Φαίνεται όμως ότι τους χρησιμοποιεί όλη την ώρα. Εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος. Ο Όλε βγήκε λέγοντας "είναι στα σχέδιά μου", προφανώς απλώς λέει ψέματα. Πρέπει να φύγει τον Ιανουάριο για το καλό της καριέρας του».

Στο Νησί ολοένα και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον Ολλανδό να αποτελεί σύντομα παρελθόν από το «Ολντ Τράφορντ», ενώ σημειώνεται ότι στο διάστημα της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει μέχρι σήμερα 1 γκολ και 2 ασίστ σε 39 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.