Τσέλσι: Σενάριο επιστροφής του Έντεν Αζάρ στους «μπλε»

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή του Βέλγου μεσοεπιθετικού στους λονδρέζους. Δεν δίνουν περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ οι λονδρέζοι για τον παίκτη.

Τσέλσι: Σενάριο επιστροφής του Έντεν Αζάρ στους «μπλε»

Πιθανό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Έντεν Αζάρ τα «μπλε» της Τσέλσι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «El Nacional».

Ο διεθνής άσος αποχώρησε από τον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας το καλοκαίρι του 2019 με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο στο διάστημα της παρουσίας του στους «μερένγκες» όχι μόνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες αλλά απουσίασε και για μεγάλα διάστημα λόγω των συνεχών τραυματισμών του.

Όπως σημειώνει η «El Nacional», ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη των λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, για το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς άσου στην Τσέλσι.

Βέβαια, όπως σημειώνεται, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από το ταμείο τους περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και πάλι στις τάξεις τους, μιας και θεωρούν ότι η αξία του έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό.