Μάριο Λεμινά: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του, χτύπησαν και έδεσαν την οικογένειά του

Ληστές μπήκαν με όπλα στο σπίτι του Μάριο Λεμινά της Νις, έδεσαν με σκοινιά τρεις γυναίκες και τις χτύπησαν προτού διαφύγουν με κλοπιμαία αξίας 300.000 ευρώ!

Μάριο Λεμινά: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του, χτύπησαν και έδεσαν την οικογένειά του

Σκηνές τρόμου βίωσε η οικογένεια του Μάριο Λεμινά, καθώς στο σπίτι του Γκαμπονέζου μέσου της Νις μπήκαν ληστές με όπλα στα χέρια, την στιγμή που ο ίδιος απουσίαζε για τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι ληστές εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ποδοσφαιριστή και μπήκαν στην οικία του όπου ακινητοποίησαν τρεις γυναίκες και τις έδεσαν με σκοινιά.

Όπως υποστηρίζει η «Equipe» υπήρξε χειροδικία προς τις γυναίκες, ενώ στην συνέχεια οι ληστές διέφυγαν με κοσμήματα και χρήματα που η αξία τους έφτανε τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση, ενώ σημειώνεται πως ο Λεμινά μετακόμισε μόλις τον περασμένο Ιούλιο στη Νις έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Σαουθάμπτον.

Κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο 28χρονος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Μαρσέιγ, Γιουβέντους, Γαλατά Σαράι και Φούλαμ.