Άναψε... φωτιές στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βαϊνάλντουμ

«Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος στο Παρίσι», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός χαφ Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος πήγε φέτος στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Λίβερπουλ.

Άναψε... φωτιές στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βαϊνάλντουμ

Σε δηλώσεις που δεν είδαν με καλό μάτι στην Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός χαφ έχει παίξει μόλις 5 φορές βασικός φέτος με τους Παριζιάνους, μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές.

Στους πρώτους του μήνες στην γαλλική ομάδα δεν δείχνει να είναι και πολύ ευχαριστημένος από τον χρόνο που του δίνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος. Η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα ήθελα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να είμαι θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω τα πράγματα», είπε αρχικά ο Βαϊνάλντουμ και πρόσθεσε:
«Έχω παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και τα πήγα πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσω. Πραγματικά ήθελα πολύ αυτό το νέο κεφάλαιο, αλλά είναι και περίπλοκο».