Ο Μπέσνικ Χάσι πήρε πρώην του Ολυμπιακού (pic)

Επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης της Αλ Αχλί του Μπέσνικ Χάσι ανέλαβε ο Γιώργος Μαρτάκος που είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέσνικ Χάσι πήρε πρώην του Ολυμπιακού (pic)

Ο Γιώργος Μαρτάκος ήταν επί σειρά ετών αναλυτής του Ολυμπιακού. Τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά και σήμερα (11/10) ανακοίνωσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος αναλυτής έγινε μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας. Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσο του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της Αλ Αχλί.

Η επιλογή του Μαρτάκου, μάλιστα έγινε από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος από τον Ιούλιο έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έτσι οι δύο άνδρες μετά τη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό τώρα θα δουλέψουν μαζί και στην Αλ Αχλί, η οποία υπό τις οδηγίες του Χάσι έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στα πρώτα επτά παιχνίδια της.

«Ένας νέος κύκλος άνοιξε... Νέοι δρόμοι γεμάτοι καινούργιες προκλήσεις. Εδώ και λίγες μέρες έχω την τιμή και τη χαρά να ανήκω στο δυναμικό της Al Ahli Saudi ,ως επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Besnik Hasi για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για μια ακόμα φορα. Με αίσθηση ευθύνης προχωράω έτοιμος και δυνατός να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της…», έγραψε ο Γιώργος Μαρτάκος.