Επίσημο: Τέλος ο Σκολάρι από την Γκρέμιο

Τέλος ο Φελίπε Σκολάρι από τη Γκρέμιο για ακόμη μία φορά στην καριέρα του.

Επίσημο: Τέλος ο Σκολάρι από την Γκρέμιο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γκρέμιο αποτελεί ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους και υπήρξε σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση της Γκρέμι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έκανε το τέταρτο πέρασμα από την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, ενώ έγινε ο δεύτερος προπονητής σε παρουσίες στον πάγκο της, με 385 επίσημα παιχνίδια στο σύνολο!

Μαζί με τον Σκολάρι, αποχωρούν από το προπονητικό επιτελείο της Γκρέμιο και οι βοηθοί του Κάρλος Πρασιντέλι και Πάουλο Τούρα, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ανσέλμο Μπράγκια.

Ο Σκολάρι οδήγησε τη «Σελεσάο» στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002, ενώ ήταν ο προπονητής της Πορτογαλίας στο Euro 2004, όταν η Εθνική Ελλάδας πήρε το τρόπαιο με το γκολ του Χαριστέα στον μεγάλο τελικό.

Στο παρελθόν ο Σκολάρι έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Γιουβεντούδε, Εθνική Κουβέιτ, Αλ Αχλί, Παλμέιρας, Τσέλσι και Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Πριν από την Γκρέμι ήταν στην Κρουζέιρο, απ’ όπου και αποχώρησε για να καθίσει για ακόμη μια φορά στον πάγκο της Γκρέμιο.

Στη Γκρέμιο είχε δούλεψει το 1983, το 1986, το 2014 για να δώσει και πάλι τα χέρια πριν από λίγους μήνες και να αποχωρήσει ξανά τη Δευτέρα (11/10).