Τσάβι: «Θα εξετάσω οποιαδήποτε πρόταση»

Ο Τσάβι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να αναλάβει αυτή την φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τσάβι: «Θα εξετάσω οποιαδήποτε πρόταση»

Ανοιχτό άφησε ο Τσάβι το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου αυτή την φορά να καθίσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τον Ρόναλντ Κούμαν να αποτελεί παρελθόν από τους Καταλανούς. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν πως το «κλάσικο» με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στις 24 του μηνός στο «Καμπ Νόου» θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του Ολλανδού, αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τότε θα δει άμεσα την… πόρτα της εξόδου.

Την ίδια στιγμή, ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να αναζητά ήδη τον διάδοχο του Κούμαν. Στην πρώτη θέση της λίστας των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται το όνομα του θρύλου του συλλόγου και πρώην αρχηγού, Τσάβι.

Ο 41χρονος, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Σαντ στο Κατάρ, μίλησε στο «TVE» για το προπονητικό του μέλλον και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο ενόψει της συνέχειας.

«Οποιαδήποτε προσφορά λάβω θα αξιολογηθεί. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε πιθανότητα», ήταν το σχόλιό του για την συγκεκριμένη υπόθεση.