Ο Φερνάντο Σάντος αμφισβητεί τη διαχείριση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι ο, κάτοχος του ρεκόρ συμμετοχών (181) στις Ευρωπαϊκές Εθνικές, Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, μπαίνοντας στην κουβέντα που έχει ανοίξει στην Αγγλία για τη διαχείριση του Πορτογάλου σούπερ σταρ από τον μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Φερνάντο Σάντος αμφισβητεί τη διαχείριση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!

Σαν να μην έφτανε η η κριτική που δέχεται από οπαδούς και Αγγλικό Τύπο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ξεκίνημα της σεζόν και το πως διαχειρίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα ... άκουσε κι από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Πορτογαλίας (και πρώην της Εθνικής Ελλάδας) έριξε... μπηκτές κατά του Νορβηγού για τον χρόνο συμμετοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο στα ματς των «κόκκινων διαβόλων» εξηγώντας πως χρειάζεται περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ πριν τη φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλία με το Κατάρ (3-0) το Σάββατο (10/10) - όπου ο «CR7» άνοιξε το σκορ, ενώ πέρασε τον Σέρχιο Ράμος όντας ρέκορντμαν διεθνών συμμετοχών για παίκτη ευρωπαϊκού συγκροτήματος (181) - είπε:

«Ο Ρονάλντο θα παίξει στο παιχνίδι με το Κατάρ γιατί χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι σημαντικό για εκείνον σε αυτό το στάδιο.

Το τελευταίο πλήρες παιχνίδι που έπαιξε ήταν στο Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ στις 29 Σεπτεμβρίου. Αν παίξει λοιπόν, μόνο κόντρα στο Λουξεμβούργο θα έχει πρακτικά 15 ημέρες χωρίς αγώνες σε υψηλή ένταση. Έτσι, κόντρα στο Κατάρ είτε θα ξεκινήσει βασικός, είτε θα μπει στο β’ ημίχρονο ώστε ο αγωνιστικός του ρυθμός να είναι στο μέγιστο δυνατό με το Λουξεμβούργο».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει ήδη πέντε γκολ σε επτά παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στα πέντε από αυτά, αλλά όχι και στο τελευταίο με την Έβερτον (1-1)