Νιουκάστλ: Διώχνει τον Στιβ Μπρους από τον πάγκο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νιουκάστλ θα αποτελέσει εντός των ημερών ο Στιβ Μπρους, έπειτα από την αλλαγή στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Νιουκάστλ: Διώχνει τον Στιβ Μπρους από τον πάγκο

Άμεσες θα είναι οι κινήσεις της νέας διοίκησης της Νιουκάστλ στην ομάδα, έπειτα από την αλλαγή στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βρετανία, εντός των ημερών οι ιθύνοντες των «καρακαξών» θα ανακοινώσουν και επίσημα την λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Στιβ Μπρους και ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του διαδόχου του.

Ο 60χρονος Άγγλος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι του 2019, αλλά σε 96 συνολικά ματς μετρά 28 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 40 ήττες.

Όπως προκύπτει, η Νιουκάστλ θα αγωνιστεί κόντρα στην Τότεναμ την προσεχή Κυριακή (17/10) για την 8η αγωνιστική της Premier League χωρίς τον Μπρους στον πάγκο, ενώ τη θέση του θα πάρει προσωρινά ο Γκρέιμ Τζόουνς.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν τον καταλληλότερο προπονητή για να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Πληροφορίες πάντως από την Αγγλία αναφέρουν πως δεν πρόκειται να είναι ένας εκ των Αντόνιο Κόντε, Έντι Χόου, Μπρένταν Ρότζερς ή Ράφα Μπενίτεθ, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών.