Νέιμαρ: Το Μουντιάλ στο Κατάρ πιθανώς το τελευταίο της καριέρας μου...

Ο Νέιμαρ αποκάλυψε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ της επόμενης χρονιάς ενδέχεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Νέιμαρ: Το Μουντιάλ στο Κατάρ πιθανώς το τελευταίο της καριέρας μου...

Στην αποκάλυψη ότι στο μυαλό του το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ θα είναι το τελευταίο της καριέρας του προέβη ο Νέιμαρ.

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας «Neymar & The Line Of Kings», που κυκλοφόρησε την Κυριακή (10/10) μέσω της πλατφόρμας του DAZN, ότι του χρόνου αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά με την εθνική Βραζιλίας σε Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει πανηγυρίσει με τη «σελεσάο» κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού οι προσπάθειες του το 2014 και το 2018 σταμάτησαν στα ημιτελικά και τα προημιτελικά της διοργάνωσης αντίστοιχα και δεν βλέπει ως πιθανό να συμμετέχει στο Μουντιάλ του 2026 στις ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Το βλέπω ως το τελευταίο μου γιατί δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη του μυαλού να ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο.

Έτσι θα κάνω τα πάντα για να εμφανιστώ καλά, θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω με τη χώρα μου, για να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο που έχω από μικρός. Και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω", ανέφερε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ.

Η ταινία ασχολείται με τις ιστορίες των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών των τελευταίων 70 ετών μέσα από την οπτική του Νεϊμάρ - από τον Πελέ, τον Ζίκο, τον Ρομάριο, τον Ρονάλντο και τον Ροναλντίνιο μέχρι τις σύγχρονες μέρες.

Παράλληλα, εξετάζει τα βασικά σημεία της καριέρας του Νεϊμάρ - από την αρχή στην Πολιτεία του Σάο Πάολο και την ποδοσφαιρική του πρόοδο, μέχρι τις καλές και τις άσχημες στιγμές στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, όπως ο τραυματισμός στο Μουντιάλ του 2014 και η θριαμβευτική νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.