Γκλάντμπαχ: Φεύγει τον Ιανουάριο ο Ζακάρια που οδεύει προς Ρόμα

Ο Ντένις Ζακάρια σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποχωρήσει από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τη Ρόμα.

Γκλάντμπαχ: Φεύγει τον Ιανουάριο ο Ζακάρια που οδεύει προς Ρόμα

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο θα αξιοποιεί η Γκλάντμπαχ το ταλέντο του Ντένις Ζακάρια, ο οποίος δεν θέλει να μείνει άλλο στη Γερμανία.

Το συμβόλαιο του 24χρονου Ελβετού διεθνούς κεντρικού αμυντικού με την Μπορούσια λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2022) και τότε θα συμπλήρωνε μια πενταετία στην ομάδα της Bundesliga. Ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί, καθώς τον Γενάρη θα αποτελέσει παρελθόν ο παίκτης που είχε πάρει μεταγραφή από τη Γιουνγκ Μπόις της πατρίδας του τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο Ζακάρια έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα ώστε να φύγει από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ρόμα φέρεται να έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του Ζακάρια για σύναψη συμβολαίου συνεργασίας που θα έχει τετραετή διάρκεια.