Η Φιορεντίνα βρήκε κι απέκλεισε δια βίου από το γήπεδο ρατσιστή οπαδό της που έβρισε τον Κουλιμπαλί!

Οι έρευνες της Φιορεντίνα για τον εντοπισμό του ρατσιστή οπαδού της που επιτέθηκε, φραστικά, στον Κουλιμπαλί, της Νάπολι, στο ματς της περασμένης Κυριακής, καρποφόρησαν και τιμωρήθηκε μ' αποβολή, δια παντός, από τις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι»!

Η Φιορεντίνα βρήκε κι απέκλεισε δια βίου από το γήπεδο ρατσιστή οπαδό της που έβρισε τον Κουλιμπαλί!

Πέντε ημέρες μετά τον αγώνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με την Νάπολι (σ. νίκησαν 2-1 οι «παρτενοπέι»), που στιγματίστηκε από το ρατσιστικό κρούσμα κατά του Καλιντού Κουλιμπαλί, η Φιορεντίνα εντόπισε τον μισαλλόδοξο οπαδό και τον απέκλεισε ισόβια από το γήπεδο της!

Την είδηση μετέδωσε η ηλεκτρονική σελίδα της γείτονος «Tuttomercatoweb» επισημαίνοντας ότι οι διοικούντες τους «βιόλα» τήρησαν τα υπεσχημένα μετά τις καταγγελίες του Σενεγαλέζου στόπερ, αλλά και του συμπαίκτη του Βίκτορ Οσιμέν για ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο στόπερ των «παρτενοπέι» κατήγγειλε ότι κάποιος τον αποκάλεσε «γ....ένη μαϊμού».

Όπως προκύπτει από τη γειτονική χώρα, πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, με την ομάδα της Τοσκάνης να μην περιμένει ν' αποφανθεί η Δικαιοσύνη τιμωρώντας τον και στέλνοντας μήνυμα μηδενικής ανοχής του ρατσισμού στις κερκίδες του γηπέδου της.