Καρεμπέ: «Ελπίζω ο Εμπαπέ να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει να μετακομίζει το καλοκαίρι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Καρεμπέ: «Ελπίζω ο Εμπαπέ να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Υπέρ της μετακίνησης του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης τάχθηκε σε δηλώσεις του και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού βρέθηκε χθες βράδυ (6/10) στο «Σαν Σίρο» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία (1-2) για τα ημιτελικά του Nations League. Ο 50χρονος είχε κληθεί από την ισπανική τηλεόραση «RTVE» να σχολιάσει το ματς των δύο εθνικών ομάδων και με την ευκαιρία του ζητήθηκε η άποψή του για το μέλλον του συμπατριώτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ελπίζω ο Εμπαπέ να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο στόχος το κ. Περέθ (σ.σ: πρόεδρος Ρεάλ) και επίσης επιθυμία όλων των οπαδών του συλλόγου», σημείωσε σχετικά ο Καρεμπέ.

Ως γνωστόν, ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στην Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί η αισιοδοξία ότι ο διεθνής Γάλλος φορ θα μετακομίσει του χρόνου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όσον αφορά τον Καρεμπέ, είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στο «σίριαλ» για το μέλλον του Εμπαπέ. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα στο κανάλι της La Liga για την υπόθεση είχε απαντήσει:

«Νομίζω ότι το επόμενο αστέρι της La Liga θα είναι ο Εμπαπέ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ήδη οι Μεντί, Ντεμπελέ, Μπενζεμά. Υπάρχουν φήμες που αναγγέλλουν την άφιξη του Πογκμπά. Ο Γκριεζμάν έχει ήδη δείξει όλο το ταλέντο του. Γιατί όχι Εμπαπέ;».