Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή με γκολ για τον Μάρκους Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και σκόραρε δις σε φιλικό αγώνα απέναντι στη Μπλάκμπερν (3-0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή με γκολ για τον Μάρκους Ράσφορντ

Ευχάριστα είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά την πορεία της αποθεραπείας του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός μετά την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 το καλοκαίρι υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που τον ταλαιπωρούσε.

Ο διεθνής άσος χρειάστηκε να απουσιάσει για αρκετούς μήνες και να χάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του στο ξεκίνημα της νέας περιόδου. Πλέον όμως, μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 23χρονος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ, ενώ, πλέον, έδωσε και τον πρώτο του αγώνα έστω και ανεπίσημο. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα της Μάντσεστερ με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και βρήκε δύο φορές δίχτυα στην άνετη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 3-0.

Τα πρώτα δείγματα του Ράσφορντ στο ματς ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ωστόσο ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει τον διεθνή άσο πριν ο τελευταίος να είναι 100% έτοιμος για να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.