Καπέλο: O Nτοναρούμα υπήρξε αχάριστος προς την Μίλαν!

Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν, Φάμπιο Καπέλο, καταφέρθηκε εναντίον του Τζίτζι Ντοναρούμα, για την αποχώρηση του, από τους «ροσονέρι», με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, δικαιολογώντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών, εναντίον του, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Nations League με την Ισπανία

Καπέλο: O Nτοναρούμα υπήρξε αχάριστος προς την Μίλαν!

Δύσκολη βράδυ είχε την Τετάρτη (06/10) ο Τζίτζι Ντοναρούμα.

Όχι μόνο η Εθνική Ιταλίας έχασε (2-1 από την Ισπανία) , ενώ ο ίδιος βρισκόταν κάτω από τα γκολπόστ της, μετά από 37 ματς και για πρώτη φορά από το 1925 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», αλλά άκουσε μεγάλη μερίδα του κοινού του Μιλανέζικου γηπέδου να τον γιουχάρει, λόγω των οπαδικών του προτιμήσεων και της αποχώρησης του από την Μίλαν, ως ελεύθερος, με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο, πρώην τεχνικός της Μίλαν (κι εκλέκτορας των Αγγλίας και Ρωσίας...), Φάμπιο Καπέλο καταφέρθηκε εναντίον του πανήψυλου γκολκίπερ κατηγορώντας τον για αχαριστία προς τους «ροσονέρι»!

Μιλώντας στην Corriere dello Sport για τον MVP του Euro 2020 είπε:

«Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί. Για όλα όσα ο σύλλογος έκανε γι' αυτόν και την οικογένειά του όταν ήταν παιδί, θα έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν είχε αποκτήσει και τον αδερφό του (επίσης τερματοφύλακα...), Αντόνιο, από τον Αστέρα Τρίπολης, το 2017, για να τον κρατήσει στις τάξεις της ενώ δημοσίως είχε γίνει γνωστό ότι θέλει να τον κάνει τον πλέον ακριβοπληρωμένο της παίκτη πριν τον πάρει ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα και τον πάει στο Παρίσι...