Ο Γουίλσιρ προπονείται στην Άρσεναλ για να «σώσει» την καριέρα του

Χωρίς ομάδα παραμένει ο 29χρονος Τζακ Γουίλσιρ και η Άρσεναλ πρότεινε στον άλλοτε παίκτη της να προπονείται στον σύλλογο μέχρι να βρει έναν νέο σύλλογο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο Γουίλσιρ προπονείται στην Άρσεναλ για να «σώσει» την καριέρα του

Στο πλευρό του Τζακ Γουίλσιρ στέκεται η διοίκηση της Άρσεναλ, προκειμένου να βοηθήσει τον άλλοτε άσο της να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Άγγλος μέσος αν και διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Μπόρνμουθ. Όσο κι αν αναζήτησε μία νέα ποδοσφαιρική «στέγη» κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, εν τούτοις πρόταση δεν υπήρξε και πλέον συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος.

Με την καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα και των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε, οι «κανονιέρηδες» πρότειναν στον παίκτη να ξεκινήσει προπονήσεις στις τάξεις του συλλόγου, έτσι ώστε να καταφέρει να ξαναβρεί την φόρμα του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή του. Έτσι, λοιπόν, ο Γουίλσιρ εμφανίστηκε σήμερα (7/10) το πρωί στο προπονητικό κέντρο των λονδρέζων και ξεκίνησε να γυμνάζεται.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Γουίλσιρ, που στο παρελθόν υπήρξε ένα από μεγάλα ονόματα της Premier League, δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας από το 2016, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε μόλις 14 παιχνίδια της Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα της Championship στην Αγγλία.