Σουάρες: Έλλειμμα προσωπικότητας ο Κούμαν!

Ο Λουίς Σουάρες αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα και την αποχώρηση του απ' αυτήν, στην συμπεριφορά του Κούμαν απέναντι του, τις μέρες πριν φύγει, στον Μέσι, στο γκολ που πέτυχε προ ημερών εναντίον των «μπλαουγκράνα» και στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Τσάβι.

Σουάρες: Έλλειμμα προσωπικότητας ο Κούμαν!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μέσω Twitch, ο Λουίς Σουάρες, όπου αναφέρθηκε όχι μόνο στο πρόσφατο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στην αποχώρηση του από τους Καταλανούς, το περσινό καλοκαίρι, προβαίνοντας σ' επίθεση στον Ρόναλντ Κούμαν.

«Πρώτα μου είπε ότι δεν ήμουν στα πλάνα του και μετά μου είπε ότι αν δεν έλυνε το συμβόλαιό μου θα με έβαζε να παίξω κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Του έλειπε η προσωπικότητα για να μου πει ξεκάθαρα αν δεν με ήθελε ή ήταν η ομάδα που δεν με ήθελε».

Για το όσα ακολούθησαν μετά το τηλέφωνο του Κούμαν αποκάλυψε:

«Ήταν πολύ δύσκολες μέρες, εξαιτίας όσων έδωσα για την ομάδα. Μίλησα στη Σοφία (σ.σ. τη σύζυγό του) και στον Μέσι μετά την κλήση. Ήταν περίπλοκη η χρονιά εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν. Ο Μέσι ζήτησε να φύγει και εμένα με έδιωξαν. Και οι δύο οικογένειες πέρασαν μια άσχημη περίοδο».

Όσο για το γκολ που πέτυχε στο 2-0, του περασμένου Σαββάτου, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο Mετροπολιτάνο, παραδέχθηκε:

«Ήταν δύσκολο να σκοράρω απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο γήπεδο είναι αντίπαλος μου».

Μιλώντας για την πρώην ομάδα του άφησε νέες αιχμές κατά του Κούμαν:

«Έτσι όπως παρουσιάστηκε το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο ήταν κακή.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δεν μου αρέσει αυτό. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες και μπορεί να τα πάει καλύτερα. Κόντρα σε εμάς όμως έπαιξαν για πρώτη φορά ένα σύστημα που δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ».

Τέλος για το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Κούμαν ο Τσάβι και τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο πρώην συμπαίκτης θα πρέπει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή υποστήριξε:

«Ο Τσάβι μπορεί να προπονήσει την Μπαρτσελόνα τώρα, έχει την ικανότητα και τη γνώση, αλλά θα χρειαστεί την υπομονή των οπαδών. Γι 'αυτό είπα ότι δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Τσάβι γνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει 4-3-3 και όχι άλλα περίεργα συστήματα».