Ντόρτμουντ: «Χρυσάφι» σε Χάαλαντ για νέο συμβόλαιο

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να καταθέσει στον Έρλινγκ Χάααλντ νέο «χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να τον «δέσει» στον σύλλογο.

 Ντόρτμουντ: «Χρυσάφι» σε Χάαλαντ για νέο συμβόλαιο

Έτοιμη να ανοίξει διάπλατα το ταμείο της είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και να τον «δέσει» στον σύλλογο για πολλά ακόμα χρόνια.

Ο Νορβηγός επιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και την στενή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες ομάδες «μεγαθήρια» της Ευρώπης να «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Οι Βεστφαλοί βέβαια με την σειρά τους, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προβούν στην πώλησή του, παρά τις προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων που φτάνουν στα γραφεία τους. Αντίθετα, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο κάνοντας συνάμα τεράστια οικονομική υπέρβαση, ώστε να τον πείσουν να μείνει στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild», η Ντόρτμουντ προτίθεται να προτείνει στον παίκτη περίπου τον διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του, ήτοι από τα 8 εκατομμύρια ευρώ στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κρατήσει και μετά το 2024, που ολοκληρώνεται η μεταξύ τους συνεργασία.