Κασάνο: «Ο Ρονάλντο είναι Ναδάλ και ο Μέσι είναι Φέντερερ»!

Ο 36χρονος Ιταλός εξέφρασε τον θαυμασμό και την προτίμησή του στον Μέσι, παρομοιάζοντας τον Αργεντινό και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τους δύο κορυφαίους τενίστες.

Κασάνο: «Ο Ρονάλντο είναι Ναδάλ και ο Μέσι είναι Φέντερερ»!

Τον δικό του... οβολό στη συζήτηση «Μέσι ή Ρονάλντο» έβαλε με δηλώσεις του ο Αντόνιο Κασάνο. Ο 36χρονος Ιταλός, ο οποίος έγραψε τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία με τη φανέλα της Ρόμα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Σαμπντόρια, αλλά και της εθνικής Ιταλίας, μίλησε στο Vanity Fair εκφράζοντας τον θαυμασμό και συνάμα την προτίμησή του για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ παρομοίασε τόσο τον Αργεντινό όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τους δύο κορυφαίους τενίστες Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ!

«Αγαπώ τον Μέσι επειδή είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και τα συναισθήματα που μου χαρίζει είναι μοναδικά. Αν πρέπει να το δικαιολογήσω ή να σας πείσω, σας ζητώ να μου βρείτε κάποιον που να χειρίζεται τόσο καλά την μπάλα και να σκοράρει με τέτοια συνέπεια, όπως ο Μέσι», τόνισε αρχικά για τον Αργεντινό άσο ο Κασάνο, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Στον Κριστιάνο δεν λείπει τίποτα, ας είμαστε ξεκάθαροι. Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο είναι σαν τον Ναδάλ. Ένας φανταστικός αθλητής χτισμένος με ταλέντο, αλλά επίσης με σκληρή δουλειά και επιθυμία. Ο Μέσι μοιάζει περισσότερο με τον Φέντερερ. Είναι αγνή καλλιτεχνία και κλάση. Είναι διαφορετικοί και μπορείς να προτιμάς τον έναν ή τον άλλον. Εγώ είμαι με τον Μέσι, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και όταν... στέκεται ακίνητος, σχεδόν δεν χρειάζεται τα φυσικά προσόντα».