Γκλάσνερ (προπονητής Άιντραχτ): «Έτσι κερδίσαμε την Μπάγερν στο Μόναχο»

Ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του επί της Μπάγερν στο Μόναχο.

Γκλάσνερ (προπονητής Άιντραχτ): «Έτσι κερδίσαμε την Μπάγερν στο Μόναχο»

Το 2-1 της Άιντραχτ μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν ήταν ένα αποτέλεσμα που σόκαρε την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μάλιστα, έρχεται στο καλύτερο χρονικό σημείο της ομάδας της Φρανκφούρτης, καθώς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει μπροστά της μεταξύ άλλων και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Γερμανία στις 21 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του στην βαυαρική πρωτεύουσα: «Τρέφω τεράστια εκτίμηση σε όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους. Το μυστικό ήταν κάτι πολύ απλό όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες. Θέλαμε να περιορίσουμε τα αστέρια της Μπάγερν, να κλείσουμε καλά τους χώρους και να αξιοποιούσαμε τις λιγοστές φάσεις που θα βρίσκαμε μπροστά μας. Αυτό ήταν το πλάνο μας».

Καταλήγοντας τόνισε: «Μέσα στα αποδυτήρια είχαμε πει ότι όλοι θα πρέπει να είναι 100% έτοιμοι πνευματικά. Εννοείται ότι οφείλουμε πολλά και στον τερματοφύλακά μας. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για το πώς κερδίσαμε».