Πέρεθ: «Η υπόθεση Εμπαπέ θα έχει λυθεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου»

Το θέμα Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί. Η δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ για την επόμενη μέρα...

Πέρεθ: «Η υπόθεση Εμπαπέ θα έχει λυθεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο «El Debate» ευχήθηκε απλά να τελειώσουν όλα με τον Γάλλο άσο μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

«Τον Ιανουάριο θα έχουμε νέα από την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ελπίζουμε ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου όλα θα μπορούν να λυθούν», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, με την ημερομηνία φυσικά να μην είναι τυχαία.

Το συμβόλαιο του σούπερ-σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2022 κι ως εκ τούτου από τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του και να μετακομίσει σε αυτή ως ελεύθερος με τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος άναψε εκ νέου «φωτιές» γιατί σε συνέντευξή του δήλωσε μεταξύ άλλων

«Ζήτησα να φύγω από τα τέλη Ιουλίου. Από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα να εξασφαλίσει ο σύλλογος ένα ποσό για να αποκτήσει στη θέση μου έναν ποιοτικό αντικαταστάτη.

Η Παρί είναι μια ομάδα που μου πρόσφερε πολλά. Ήμουν πάντα χαρούμενος στα τέσσερα χρόνια που ήμουν εδώ και ακόμη είμαι. Ενημέρωσα τη διοίκηση εγκαίρως για να έχει χρόνο η ομάδα. Ήθελα όλες οι πλευρές να είναι ικανοποιημένες και να έχουμε μια συμφέρουσα συμφωνία για όλους.

Μετά είπα, πως αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω. Ο κόσμος λέει πως απέρριψα 6-7 προτάσεις για επέκταση, πως δεν ήθελα να μιλάω πια με τον Λεονάρντο, αλλά αυτά είναι ψέματα.

Μου είπαν να μιλήσω με τον πρόεδρο, ίσως επειδή από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση με τον Λεονάρντο. Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι πήγα και ζήτησα να φύγω την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου. Δεν είναι αλήθεια, είχα ενημερώσει τη διοίκηση από τον Ιούλιο».