Άλισον: «Το πρόβλημα λύθηκε με τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος...»

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ εξέφρασε το παράπονό του για τη «λύση» που έδωσε η Αγγλική κυβέρνηση, στο θέμα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται σε «κόκκινες» χώρες και επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Άλισον: «Το πρόβλημα λύθηκε με τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος...»

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε «κόκκινες» χώρες και είναι εμβολιασμένοι, όταν επιστρέφουν στην Αγγλία θα μπαίνουν σε καραντίνα 10 ημερών σε ξενοδοχείο, από το οποίο θα μπορούν όμως να βγαίνουν μια φορά την ημέρα για να προπονηθούν ή να παίξουν σε αγώνα!

Λογικό είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ να εκφράσει το παράπονό του και να κάνει λόγο για αποφάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

«Το πρόβλημα λύθηκε με τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος για εμάς τους παίκτες.

Θα εκπροσωπήσουμε την εθνική μας ομάδα, που είναι υποχρέωση μας, είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Είναι τιμή μας που φοράμε την φανέλα και εκπροσωπούμε την χώρα μας.

Θα πάμε και θα το κάνουμε που σημαίνει πως θα είμαστε μακριά από την οικογένεια μας και όταν γυρίσουμε θα πρέπει να μείνουμε ξανά μακριά τους για δέκα ημέρες.

Η κυβέρνηση ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν και εμείς εμβολιαστήκαμε. Είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι και όμως πρέπει να μπούμε σε καραντίνα όταν επιστρέψουμε.

Δεν θέλουμε να είμαστε προνομιούχοι. Θέλουμε απλώς οι αποφάσεις που παίρνονται να ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες.

Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως και οι αποφάσεις που παίρνονται δεν βγάζουν νόημα», τόνισε ο Άλισον.