Έριξε τη «βόμβα» ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξή του ισχυρίζεται πως είχε ζητήσει να φύγει από την Παρί από τον Ιούλιο και όχι τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Έριξε τη «βόμβα» ο Εμπαπέ

Ο σπουδαίος Γάλλος άσος της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ είχε ζητήσει να φύγει από την ομάδα στο τέλος του Ιούλη. Τόνισε πως από τη στιγμή που δεν συμφώνησε για επέκταση συμβολαίου, ήθελε να κερδίσει το κλαμπ ένα καλό ποσό από την πώλησή του.

«Ζήτησα να φύγω από τα τέλη Ιουλίου. Από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα να εξασφαλίσει ο σύλλογος ένα ποσό για να αποκτήσει στη θέση μου έναν ποιοτικό αντικαταστάτη.

Η Παρί είναι μια ομάδα που μου πρόσφερε πολλά. Ήμουν πάντα χαρούμενος στα τέσσερα χρόνια που ήμουν εδώ και ακόμη είμαι. Ενημέρωσα τη διοίκηση εγκαίρως για να έχει χρόνο η ομάδα. Ήθελα όλες οι πλευρές να είναι ικανοποιημένες και να έχουμε μια συμφέρουσα συμφωνία για όλους.

Μετά είπα, πως αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω. Ο κόσμος λέει πως απέρριψα 6-7 προτάσεις για επέκταση, πως δεν ήθελα να μιλάω πια με τον Λεονάρντο, αλλά αυτά είναι ψέματα.

Μου είπαν να μιλήσω με τον πρόεδρο, ίσως επειδή από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση με τον Λεονάρντο. Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι πήγα και ζήτησα να φύγω την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου. Δεν είναι αλήθεια, είχα ενημερώσει τη διοίκηση από τον Ιούλιο», αναφέρει ο 22χρονος φορ.