Νεκτάριος Πετεβίνος: «Στα πόσα “fuck off” αποβάλλεται ο Ουάρντα;»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά και τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα. 

Νεκτάριος Πετεβίνος: «Στα πόσα “fuck off” αποβάλλεται ο Ουάρντα;»

Με ανάρτηση του ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρεται στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Στα πόσα “fuck off” αποβάλλεται ο Warda; Στα 100; Τιμούν τους ανθρώπους της Ανόρθωσης οι απολογίες για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους, όμως αυτός ο παίκτης τελείωσε ατιμώρητος το 90λεπτο. Και ούτε ο κ. Θεούλη άκουσε κάτι ούτε ο 4ος. Απλά τον έβλεπε όλο το γήπεδο…

Ποια είναι η συζήτηση VAR και διαιτητή για 5 ολόκληρα λεπτά στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης; Γιατί δεν εμφανίστηκε η γραμμή offside στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης παρά μετά από παρέμβαση τρίτων; Πως γίνεται να μην σημειώνεται πέναλτι στο ξεκάθαρο χέρι του Αραγιουρι;

Αυτοί οι διαιτητές έρχονται στην Κύπρο, ως επιλογές της επιτροπής διαιτησίας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Διαιτητές που έρχονται για να «βοηθήσουν» τους διαιτητές μας, στην σωστή χρήση του VAR. Διαιτητές που στην χώρα του πρωταγωνιστούν για λάθος αποφάσεις με VAR».

Μιλώντας στον Supersport Fm 104, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε για τον Ουάρντα: «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζε αλλά κανένας δεν είδε τίποτα. Φυσικά τιμά την Ανόρθωση ότι απολογήθηκαν εκ μέρους του».