Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα

Θέμα έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι, οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα

Οπαδός της Λίβερπουλ έφτυσε μέλος του τεχνικού τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι.

Μάλιστα, έγινε και επίσημη διαμαρτυρία από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι πού βρισκόταν στο Άνφιλντ, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα ενημέρωσαν επίσημα τη Λίβερπουλ για το συμβάν, σύμφωνα με το οποίο, όπως αναφέρουν, μέλος του προσωπικού τους δέχτηκε φτύσιμο από οπαδό των «κόκκινων», ο οποίος πιθανολογείται ότι βρισκόταν στη Main Stand.

Η «Liverpool ECHO» αναφέρει ότι ο σύλλογος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είναι φυσικά ενημερωμένος για τη διαμαρτυρία αυτή από την πλευρά της Σίτι, καθώς και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να μάθει τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε στη μικτή ζώνη αλλά και στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός, και αφού ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι εκείνη την ώρα και ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων από τους συνεργάτες του, δήλωσε:

«Είμαι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ θα πάρει τα μέτρα της για αυτόν τον τύπο. H Λίβερπουλ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτόν τον άνθρωπο. Η Λίβερπουλ με την ιστορία της βοηθά το σπορ να γίνει καλύτερο.

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι πού κάνουν τέτοια πράγματα».