Φενέρμπαχτσέ: Επέστρεψε στις νίκες (2-1) και πάτησε κορυφή στο πρωτάθλημα (highlights)

Η Φενέρμπαχτσέ άφησε πίσω την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Europa League (0-3) μέσα στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε στην κορυφή του τουρκική πρωταθλήματος με τη νίκη της 2-1 επί της Κασίμπασα για την 8η αγωνιστική.

Φενέρμπαχτσέ: Επέστρεψε στις νίκες (2-1) και πάτησε κορυφή στο πρωτάθλημα (highlights)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Φενέρμπαχτσέ.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα γύρισε «σελίδα» μετά την βαριά της ήττα (0-3) από τον Ολυμπιακό στην φάση των ομίλων του Europa League και επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της Κασίμπασα για την 8η αγωνιστική της Süper Lig.

Με το τρίποντο αυτό ο σύλλογος έφτασε πλέον τους 19 πόντους στην πρώτη θέση της κατάταξης, ήτοι έναν περισσότερο από την δεύτερη Τραμπζονσπόρ.

Στο ματς με την Κασίμπασα η «Φενέρ» έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της από το πρώτο ημίχρονο. Με τον Μεσούτ Οζίλ όπως επίσης και τον Δημήτρη Πέλκα να μένουν στον πάγκο και να μην χρησιμοποιούνται, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Μπερίσα από ασίστ του Ντιέγκο Ρόσι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από μία ακόμα πάσα του Ουρουγουανού άσου ήρθε και το 2-0 από τον Λουίς Γκουστάβο.

Στην επανάληψη η Κασίμπασα μείωσε στο 53’ με τον Τράβνικ (2-1), ωστόσο δεν κατάφερε να αποσοβήσει και την ήττα. Η «Φενέρ» διασφάλισε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε και πανηγύρισε τελικά το τρίποντο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αγωνίστηκε με τους:

Μπαγίντιρ – Αζίζ, Μιν Τζάε Κιμ, Σαλάι – Γκιουμούσκαγια (56’ Νόβακ), Κρέσπο (46’ Ζάιτς), Λ. Γκουστάβο, Καντίογλου – Μπερίσα (85’ Σάμουελ), Ν. Ρόσι (67’ Γιαντάς) – Ντούρσαν (56’ Ε. Βαλέντσια).