Οι τάσεις φυγής του Μπονούτσι και οι «μνηστήρες»

Μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στους «ροσονέρι», ο Ιταλός στόπερ θέλει να αποχωρήσει.

Οι τάσεις φυγής του Μπονούτσι και οι «μνηστήρες»

Το περσινό καλοκαίρι η μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους στη Μίλαν εθεωρείτο η μεταγραφή της χρονιάς στην Ιταλία και μια κίνηση που θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Εν τέλει, παρά τις υψηλές προσδοκίες και το μεγαλόπνοο σχέδιο των «ροσονέρι», η Μίλαν... ίδρωσε να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως είναι λογικό, ο κατά πολλούς κορυφαίος στόπερ στον κόσμο μάλλον έχει μετανιώσει για την επιλογή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το Football Italia, ο Μπονούτσι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μιλάνο. Η οικονομική αβεβαιότητα, αλλά και το γεγονός ότι ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός της ιταλικής ομάδας δεν μαρτυράει αξιώσεις για τίτλο είναι στοιχεία καταλυτικά στις τάσεις φυγής του Ιταλού στόπερ.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Αγγλία και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League. Φαβορί για την απόκτηση του βέβαια είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Οι Τσέλσι και Μάνστεστερ Σίτι ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωσή του, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν σαφές προβάδισμα στην κούρσα.