Λαπόρτα: «Θα παραμείνει στον πάγκο ο Κούμαν»

Ο Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως ο Ρόναλντ Κούμαν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λαπόρτα: «Θα παραμείνει στον πάγκο ο Κούμαν»

Το βράδυ η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο Χουάν Λαπόρτα μίλησε για το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Σύμφωνα με όσα είπε ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σε αυτό το ματς ο Ολλανδός προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των "μπλαουγκράνα".

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Κούμαν θα παραμείνει προπονητής», είπε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν εξαρτάται το μέλλον του Κούμαν από τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη συνέχεια εξήγησε πως ο παλιός άσος της ομάδας αξίζει πίστωση χρόνου. «Είναι σημείο αναφορά του "barcelonismo". Είναι απαραίτητο να δοθεί ένα περιθώριο εμπιστοσύνης, γιατί οι απόντες λόγω τραυματισμών θα αναρρώσουν σύντομα. Επιπλέον, αποφάσισε να αναλάβει τον σύλλογο σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις φήμες για τις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες τόνισε: «Ο Κούμαν είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος και το ίδιο πιστεύει κι αυτός για εμένα. Όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση για το καλό της Μπαρτσελόνα».